Koerier Almere

Al meer dan 40 jaar heeft Swift als koerier Almere opgenomen in haar primaire werkgebied. Dagelijks rijden wij tussen steden als Amsterdam, Utrecht en Almere om kleine en grote pakketten te vervoeren. Onder de bedrijven waar wij voor werken staan we bekend als een betrouwbare partner die altijd stipt op tijd is. Met een hecht team van planners en koeriers zorgen wij ervoor dat uw waardevolle pakket, brief of machineonderdeel op de juiste bestemming aankomt.

Wilt u weten wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 - 4651212 of e-mail of het rechter contactformulier.

Persoonlijk contact met de planning
Simpel boeken via webordening
Flexibel mogelijkheid tot wijzigen

Bij koeriersbedrijf Swift regelt u alles online

Het inregelen van een zending doet u heel eenvoudig via de website. Via ons boekingssysteem plaatst u een order waarin u aangeeft wanneer u het pakket opgehaald wilt hebben. Vervolgens geeft u aan waar en wanneer u het pakket afgeleverd wilt hebben en onze koeriers doen de rest. Wij staan op deze manier 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar. Heeft u speciale wensen of heeft u een bijzondere zending? Neem dan contact op met ons klantenservice, zij staan u graag te woord.

Uw pakket tijdens transport volgen

Het volgen van een pakket tijdens transport brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo weet u te allen tijde waar uw zending zich bevindt. Met name wanneer het om waardevolle of gevoelige inhoud gaat, geeft track & Trace een gerust gevoel wanneer u weet waar het pakket zich bevindt. Uw pakket volgen kan middels een zogenaamde Track & Trace code die u bij het inboeken van uw pakket van ons krijgt. Door deze code in te voeren in het systeem weet u direct waar het pakket zich bevindt en kunt u zien wanneer deze is afgeleverd. Dat is wel zo handig.

Spoedkoerier Almere? Neem contact op met Swift

Wilt u een pakket laten ophalen en bezorgen en moet dit vandaag nog gebeuren? Ook dan kunt u terecht bij koeriersdienst Swift. Wij hebben als spoedkoerier Almere iedere dag op onze route staan en kunnen daarmee uw pakket binnen een uur ophalen en dezelfde nog bezorgen mocht dat nodig zijn. Dit geldt overigens niet wanneer u een pakket naar één van de eilanden wilt versturen. Onze planners staan u graag te woord wanneer u een spoedzending heeft.

Wilt u meer weten over deze mogelijkheid dan kunt ons het beste bellen op het nummer 020 - 4651212.

020 - 4651212
planning@swiftonline.nl
BEL DIRECT: 020 - 4651212